Londýnská 123/36, Praha 2 - Vinohrady
725 430 040
Drobečková navigace

Úvod > Nabídka produktů > Pájecí stanice a příslušenství > Páječky JBC > S elektronickou regulací teploty

S elektronickou regulací teploty


Zobrazeno 5 položek

ALE-210VA

Pájecí stanice s podavačem pájecího drátu o průměru 1 mm, ale může podávat dráty od Ø 0,4 mm až do Ø 1,8 mm. Disponuje možností perforací pájecího drátu a díky tomu se výrazně snižuje riziko "prskání" cínu při pájení.


CD-2BQF

Univerzální digitální pájecí stanice pro všechny běžné pájecí úkoly. Pájecí stanice CD-2BQF disponuje pokročilými funkcemi inteligentního stojánku, funkcemi „sleep" , „hibernation". Pero T245 s rychlým náběhem teploty.


CD-2SQF

Precizní digitální pájecí stanice vhodná pro SMD pájení. Pájecí stanice CD-2SQF disponuje pokročilými funkcemi inteligentního stojánku, funkcemi „sleep" , „hibernation". Precizní pero T210 s rychlým náběhem teploty.


CDE-2BQA

Pájecí stanice s pokročilou funkcí "Soldering Assistant". První systém, který měří energii dodanou do pájecího spoje a pomáhá tak vylepšovat pájecí proces, volbu optimální teploty a nejvhodnějšího pájecího hrotu.


HDE-2E

Výkonová pájecí stanice HDE-2E disponuje pokročilými funkcemi inteligentního stojánku, funkcemi „sleep" , „hibernation" a dalšími funkcemi pro kvalitní a pohodlnou práci. Stanice je díky svému výkonu až 250W mimořádně vhodná pro náročné úkoly.


Zobrazeno 5 položek